ZOEK OP NAAM

Filter

Prijs

Privacy verklaring

PERSOONSGEGEVENS:
Artiestenplanner.nl is een onderdeel van Tribe Boekingen BV. Tribe Boekingen BV bestaat uit verschillende onderdelen zoals DJPlanner.nl, Photoplanner.nl en Artiestenplanner.nl die diensten aanbieden en leveren op het gebied van entertainment, zowel aan particulieren als aan ondernemingen. Deze verschillende onderdelen staan weergegeven op de website en alle aan haar gelieerde onderdelen - respecteert de privacy van bezoekers en gebruikers van de website en probeert deze privacy zo goed mogelijk te beschermen. De publicatie van deze privacyverklaring dient om inzicht te geven in de wijze waarop Partplanner gegevens verzamelt en hoe en waarvoor deze gegevens worden gebruikt.

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS:
In het kader van onze dienstverlening of wanneer u anderszins contact met ons heeft legt Tribe Boekingen BV [persoons] gegevens vast. Tribe Boekingen BV gebruikt uw gegevens voor de totstandkoming en/of uitvoering van de desbetreffende overeenkomst, haar dienstverlening en om klanten van haar [nieuwe] diensten en producten op de hoogte te houden. De door u aan ons verstrekte persoonsgegevens worden slechts verwerkt op een wijze die niet onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

TOESTEMMING:
Persoonsgegevens zullen niet zonder uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden voor andere doeleinden dan omschreven in deze privacyverklaring. Indien u geen prijs [meer] stelt op informatie over [nieuwe] producten of diensten kunt u uw gegevens laten blokkeren. Ook kunt u de verleende toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken. In beide gevallen kunt u een e-mail sturen naar; mail@artiestenplanner.nl

KLIKGEDRAG:
Op de site worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Tribe Boekingen BV haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

KOPPELINGEN NAAR INTERNETSISTES VAN DERDEN:
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van verwijzingen [zogeheten links] met deze website zijn verbonden. Door het aanklikken c.q. volgen van de verwijzingen, wordt deze website verlaten. Tribe Boekingen BV heeft geen zeggenschap over de inhoud van internetsites van derden en is niet op de hoogte van de aldaar geldende privacyregels. Het is verstandig om bij gegevensverstrekking op internetsites van derden eerst het daar geldende privacybeleid door te nemen. Tribe Boekingen BV is niet aansprakelijk voor handelingen van derden met betrekking tot door deze internetsites verkregen persoonsgegevens.

IP ADRESSEN/COOKIES: 
Tribe Boekingen BV maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens die of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat. De sessie-cookie bevat geen persoonsgegevens en dient enkel om het gebruik van de site voor u gemakkelijker te maken. Daarnaast maakt de Tribe Boekingen BV ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen de volgende keer dat u op de site langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.
De webserver van de site verzamelt automatisch zogeheten IP-adressen. Uw IP-adres is een nummer waarmee computers op het netwerk uw computer kunnen identificeren, zodat gegevens [zoals internetpagina’s] naar uw computer verzonden kunnen worden. U kunt niet persoonlijk geïdentificeerd worden met het IP-adres. Wij gebruiken IP-adressen en cookies om trends te analyseren, deze website te beheren, het gebruik te volgen [zoals aantal bezoekers, de stille en drukke periodes] en om algemene demografische informatie te verzamelen. Wellicht ten overvloede, deze gegevens zijn niet gekoppeld aan enige persoonlijke informatie en kan niet leiden tot vaststelling van uw identiteit.

WIJZIGINGEN:
Tribe Boekingen BV behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in haar privacybeleid. Raadpleeg daarom regelmatig deze privacyverklaring voor het privacybeleid van Tribe Boekingen BV. [ 01-01-2015 ]

CONTACT:
Tribe Boekingen BV  hecht veel waarde aan de mening van de bezoekers en gebruikers van de website van artiestenplanner.nl, Vragen en/of suggesties over deze privacyverklaring kunt u e-mailen op het volgende adres: mail@artiestenplanner.nl