ZOEK OP NAAM

Filter

Prijs

Thomas Berge

Thomas Berge

Thomas Berge

Zangers

In 2001 krijgt Thomas Berge zijn eerste rol op de planken in de musical Oliver. Al in 2003 scoort Thomas maar liefst 11 keer platina.

In 2007 is hij op de tv te zien bij de TROS in een eigen real life soap en tekende Thomas voor de Titelsong van Highschool Musical 2 (World Disney).

Door de jaren heen wint Thomas prijzen als de Zilveren Harp, de Originele Rembrandt, de Gulden Vedel en de Populariteits Award in de Categorie Zanger.

in 2008 maakte Thomas de stap naar de grote concertpodia. Zijn concerten in de Heineken Music hal waren tot twee maal toe uitverkocht. Levend bewijs hiervan is de live TV-registratie van de concertcyclus van Thomas, die ten overstaan van een uitbundig en enthousiast publiek de lovende kritieken oogstte van alle aanwezigen en van de Nederlandse vakpers.

Met de hitsingles Zonder Jou en Ieder Moment bereikte Thomas in 2009 topposities in de charts. De ultieme bekroning volgde in de vorm van een Nummer 1 Hit met het nummer Kon ik nog maar even bij je zijn.

Ook volgt er een speciale kerstsingle 'Het is geen Kerstfeest zonder jou' i.s.m. 100%NL. Deze staat in no-time op nr. 1 in de hitlijsten en daarmee sluit Thomas een zeer succesvol 2009 af!

Het jaar 2010 kent een reeks van uiterst succesvolle live-optredens zoals zijn deelname aan de Toppers In Concert, de performance op de 50ste verjaardag van René Froger en de vertolking van een aantal klassieke titels in de Mattheus Masterclass.
Met de singles Ik Vertrouw Je Niet Meer en Niets Te Veel bereikte hij wederom hoge noteringen in de hitlijsten.

Thomas Berge is naast zanger ook een bekende Nederlander. In TV programma's als Sterren dansen op het ijs, de beste zanger van Nederland en Just the two of us was Thomas onlangs nog een graag geziene gast

Prijs Informatie Thomas Berge
Omschrijving Tijdsduur Uitkoop
algemeen 1 x 30 minuten v.a. € 2.975,00


Toelichting Techniek:

A-set = inclusief geluid tot 300 personen
B-set = inclusief geluid tot 750 personen
C-set = inclusief geluid tot 1000 personen
M-set = monitorset u dient zelf voor het geluid te zorgen
Excl. = zonder [exclusief] geluid en techniek
Backline = enkel instrumenten en toebehoren
:: Belichting is niet altijd inbegrepen, dit kunnen wij wel voor u eventueel verzorgen. Laat u daarom altijd door een van onze medewerkers informeren over de techniek.

Toelichting BUMA:
Voor diverse items dient u bij de boeking ons BUMA af te dragen, bij de prijsopgaaf van de items staat aangegeven of dat van toepassing is. De BUMA kosten zijn 7% over de totale uitkoopsom excl. BTW.

Ga naar FAQ voor meer informatie .


1 x 30 minuten
vanaf € 2.975,00
023 548 10 74
Maandag t/m Vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur

E-MAIL
mail@artiestenplanner.nl

CHAT NU
Offline
Gerelateerde Entertainment Tim Douwsma , Jeroen Van Der Boom , Jan Smit , Meer