ZOEK OP NAAM

Filter

Prijs

Sunnery James & Ryan Marciano

Deel deze artiest

Categorieen
DJ
Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano

DJ

De één een vlotte spreker, de ander een zwijgzaam luisteraar. Het zijn de opvallendste kenmerken van deze twee verschillende karakters, die zowel in uiterlijk als gedrag in de verste verte niet op elkaar lijken. Maar soms kunnen twee uitersten toch een enorme aantrekkingskracht op elkaar hebben en samen een sterk team vormen in de zoektocht naar geluk.

Dit overkwam Sunnery en Ryan, twee tegenpolen die elkaar vonden en besloten hun gemeenschappelijke droom achterna te gaan. In gedachten zagen ze zichzelf al staan; op een groot podium met ieders naam groot op een scherm afgebeeld, tegelijkertijd uitkijkend op honderden mensen die drukbewegend de muziek in zich opnemen. Nu, 7 jaar later, is die droom verwezenlijkt. We hebben 't hier namelijk over een DJ-duo dat in 2007 misschien wel de grootste progressie boekte van alle opkomende artiesten in de housescene. En als 't aan hen zelf ligt, zal de samenwerking die het tot stand heeft gebracht, nog lang voortduren: "Met z'n tweeën is het veel leuker. We zijn nu zó sterk samen. Dat geldt niet voor iedereen, maar wij hebben gewoon een bepaalde chemie. Buiten het draaien zijn we ook beste vrienden, dus dat verklaart veel."

Prijs Informatie Sunnery James & Ryan Marciano
Omschrijving Tijdsduur Uitkoop
algemeen In overleg op aanvraag


Toelichting Techniek:

A-set = inclusief geluid tot 300 personen
B-set = inclusief geluid tot 750 personen
C-set = inclusief geluid tot 1000 personen
M-set = monitorset u dient zelf voor het geluid te zorgen
Excl. = zonder [exclusief] geluid en techniek
Backline = enkel instrumenten en toebehoren
:: Belichting is niet altijd inbegrepen, dit kunnen wij wel voor u eventueel verzorgen. Laat u daarom altijd door een van onze medewerkers informeren over de techniek.

Toelichting BUMA:
Voor diverse items dient u bij de boeking ons BUMA af te dragen, bij de prijsopgaaf van de items staat aangegeven of dat van toepassing is. De BUMA kosten zijn 7% over de totale uitkoopsom excl. BTW.

Ga naar FAQ voor meer informatie .


In overleg
op aanvraag
023 548 10 74
Maandag t/m Vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur

E-MAIL
mail@artiestenplanner.nl

CHAT NU
Offline
Gerelateerde Entertainment Mental Theo , Lucas & Steve , Paul Elstak , Meer