ZOEK OP NAAM

Filter

Prijs

Miss Montreal

Miss Montreal

Miss Montreal

Zangeressen

Er is talent wat de tijd krijgt zich optimaal te ontwikkelen. Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal is er zo een. Ze schreef al liedjes toen ze heel jong was en speelde vanaf haar tienerjaren in bandjes. Een van die bands, Ysis, een echt meidentrio, maakte langzaam furore in het circuit. Maar Sanne werd pas echt bekend toen ze als Miss Montreal begin 2008 met haar liedjes naar buiten trad. Haar ogenschijnlijk zo simpele liedjes bleken ineens een groot publiek aan te spreken. Liedjes die voor een groot deel ontstonden door haar grote liefde voor de muziek van Sarah Bettens en K's Choise, de band die Sarah met haar broer Gert had.

Vreemd genoeg was het een commercial die haar heel veel aandacht opleverde. Als mooi meisjes gevraagd te figureren bleek ze de enige te zijn die ook een beetje gitaar kon spelen. Iets wat de regisseur van de commercial jusit zo graag wilde. Tijdens het inzingen van de tekst en het spelen van de gitaar bleek naar performance zoveel impact te hebben dat het script van de commercial werd aangepast en Sanne ineens frontaal in beeld te zien is. Ondanks het feit dat het geen eigen liedje is weet Sanne met haar innemende uitvoering haar eigen stempel duidelijk op het liedje en zo op de commercial te drukken.

De commercial wordt een heel vette hit op You Tube en de belangstelling wordt zo groot dat ze zodner een single of album op zak al veel op de radio (Giel Beelen is gek van haar) en zelfs in 'De Wereld Draait Door' te zien is. Als dan de eerste single 'Just A Flirt' uitkomt is het gelijk raak! En met die hit op zak worden de zalen maar voller en voller. En de band wordt maar beter en beter. Een zeer sterk en door pers en publeik zeer goed ontvangen Noorderslag 2009 concert trok zoveel publeik dat er buiten lange rijen stonden en fans teleurgesteld zonder zicht alleen van de muziek konden genieten.

Juist met de muzikanten komen de Miss Montreal songs zo goed uit de verf. Want Sanne mag dan wel het boegbeeld zijn, Miss Montreal is wel degelijk een band.
Een band die rockt en emotioneert en Sanne gedijt daar prima op. Het schrjiven van de songs doet ze het liefst tijdens een avond flink bier drinken met Thijs, Mitch en Kobus, de mannen van haar band. Het geeft haar optimale inspiratie. Maar net zo gemakkelijk schrijft ze dan ook weer een rustig nummer op haarzelf in haar kamer.

Sanne laat zich overigens niet gek maken door alle belangstelling en nam de tijd haar songs te laten rijpen. Met de liedjes dook Miss Montreal pas eind van het jaar de studio in om te kijken of ze ook voor een album zouden gaan werken. Ondertussen werden ze met live optredens op het publiek uitgeprobeerd. De ideale methode. Nu de set een stabiele en spannende opbouw kent groeien de songs nog meer dan voorheen. Het perfecte moment dus om de songs voor het album te gaan mixen en op het publiek los te gaan laten.

Prijs Informatie Miss Montreal
Omschrijving Tijdsduur Uitkoop
algemeen In overleg op aanvraag
full band optre In overleg op aanvraag


Toelichting Techniek:

A-set = inclusief geluid tot 300 personen
B-set = inclusief geluid tot 750 personen
C-set = inclusief geluid tot 1000 personen
M-set = monitorset u dient zelf voor het geluid te zorgen
Excl. = zonder [exclusief] geluid en techniek
Backline = enkel instrumenten en toebehoren
:: Belichting is niet altijd inbegrepen, dit kunnen wij wel voor u eventueel verzorgen. Laat u daarom altijd door een van onze medewerkers informeren over de techniek.

Toelichting BUMA:
Voor diverse items dient u bij de boeking ons BUMA af te dragen, bij de prijsopgaaf van de items staat aangegeven of dat van toepassing is. De BUMA kosten zijn 7% over de totale uitkoopsom excl. BTW.

Ga naar FAQ voor meer informatie .


In overleg
op aanvraag
023 548 10 74
Maandag t/m Vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur

E-MAIL
mail@artiestenplanner.nl

CHAT NU
Offline
Gerelateerde Entertainment O'g3ne , Meer