ZOEK OP NAAM

Filter

Prijs

Marijke Helwegen

Deel deze artiest

Categorieen
Personalities
Type bekend
TV
Type personalities
Motivatiespreker
Marijke Helwegen

Marijke Helwegen

Personalities

Het (on) betwiste icoon van de plastische chirurgie groeide uit tot het symbool van de authenticiteit. Vol vuur en vlam presenteert Marijke zichzelf in het land tijdens openingen, jubilea, presentaties en ontvangsten. Marijke is enorm breed inzetbaar, en draait haar mooie handjes nergens voor om. Marijke motiveert en stimuleert tijdens haar (op maat gemaakte) speeches over onder meer schoonheid, maakbaarheid en decadentie.

Zo kunt u denken aan (volledig op maat gesneden) speeches over bijvoorbeeld :

:: Ontdek je Talenten - Een speech waarin Marijke op geheel eigen wijze aan de gasten zal uitleggen hoe ze hun eigen talenten kunnen ontdekken, en volledig kunnen benutten.

:: Forever Young - Marijke's lijfspreuk 'Mooi van Binnen en Mooi van Buiten' zal als een rode draad door deze presentatie lopen.

Ook Marijke's 'Vragen Uurtje' is uitgegroeid tot een ware 'must have' tijdens evenementen, bijeenkomsten en Ladies Nights. Een uur lang mogen alle gasten alle vragen afvuren op Marijke, die zonder enige schroom alle vragen zal beantwoorden.

Daarnaast is Marijke ook inzetbaar als 'Leading Lady' tijdens bijvoorbeeld (bedrijfs)evenementen, modeshows en productpresentaties. Marijke weet als geen ander ieder feest of business-to-business event in goede banen te leiden. Door de combinatie van haar enorme charisma en jarenlange ervaring heeft zij inmiddels een enorme staat van dienst weten op te bouwen in dit segment.

Marijke is niet alleen het stralende glamoureuze middelpunt tijdens uw feest, evenement, presentatie of modeshow maar daarnaast ook bijzonder benaderbaar en vriendelijk voor alle gasten. Marijke begeeft zich graag onder de gasten, en weet uw bedrijf of product optimaal onder de aandacht te brengen gedurende haar aanwezigheid. Zij weet als geen ander met haar aanwezigheid, presentaties of speech keer op keer een onuitwisbare indruk achter te laten op uw gasten.

Prijs Informatie Marijke Helwegen
Omschrijving Tijdsduur Uitkoop
algemeen 3 uur v.a. € 1.400,00
duivenact In overleg op aanvraag


Toelichting Techniek:

A-set = inclusief geluid tot 300 personen
B-set = inclusief geluid tot 750 personen
C-set = inclusief geluid tot 1000 personen
M-set = monitorset u dient zelf voor het geluid te zorgen
Excl. = zonder [exclusief] geluid en techniek
Backline = enkel instrumenten en toebehoren
:: Belichting is niet altijd inbegrepen, dit kunnen wij wel voor u eventueel verzorgen. Laat u daarom altijd door een van onze medewerkers informeren over de techniek.

Toelichting BUMA:
Voor diverse items dient u bij de boeking ons BUMA af te dragen, bij de prijsopgaaf van de items staat aangegeven of dat van toepassing is. De BUMA kosten zijn 7% over de totale uitkoopsom excl. BTW.

Ga naar FAQ voor meer informatie .


3 uur
vanaf € 1.400,00
023 548 10 74
Maandag t/m Vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur

E-MAIL
mail@artiestenplanner.nl

CHAT NU
Offline
Gerelateerde Entertainment Gijs Staverman , Henk Westbroek , Geza Weisz , Meer