ZOEK OP NAAM

Filter

Prijs

Lil Kleine

Deel deze artiest

Categorieen
Artiesten
Zangers
Genre muziek
R&B | Urban
Rap | Hip Hop
Lil Kleine

Lil Kleine

Zangers

De carrière van Lil Kleine (Jorik Scholten, 1994) begint al op zijn achtste met dansen en acteren, Lange Frans is onder de indruk van zijn rap kwaliteiten en besluit hem te helpen. Tot op de dag van vandaag adviseert Frans de Amsterdammer op zowel zakelijk als creatief gebied en met succes: de hype rondom Lil Kleine wordt steeds groter.

Hij bracht afgelopen zomer een mixtape uit met SpaceKees ‘ZoVaderZoZoon’ en heeft ook al materiaal uitgebracht met Faber yayo, Danny de Munk, Ali B en Lange Frans. Lil Kleine verzorgde tijdens de clubtour 2012 van Lange Frans het voorprogramma. In de zomer van 2012 releast Lil’ Kleine in samenwerking met Appelsap, Patta, Nike en Faber yayo de EP ‘Tuig van de Richel’. Dit najaar deed hij een featering op de singel van Brett ‘Het Leven Is Een Melodie’ de titelsong van de fillm ‘De Groeten Van Mike’ stond hoog op de lijst van de Kids top 20.Voor het programma ‘Ali B op volle toeren’ herschreef Danny de Munk samen met Eric van Tijn het nummer ‘Tuig van de richel’ . Lil’Kleine maakte op zijn beurt een versie van ‘Zo verdomd alleen’ wat gelijk zijn eerste ITunes top3 hit is geworden. In een aflevering van het derde seizoen van de BNN-serie Van God Los heeft Lil Kleine een mooie rol bemachtigd. Hij werd naar aanleiding van zijn muziek en optredens gevraagd voor een casting. Hij heeft vroeger ook meegedaan aan tv programma’s zoals; Praatjesmakers, een rol in de film Diep en een gastrol in de politie serie Van Speijk.

Kenmerkend voor het werk van Lil Kleine is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn ruige, soms nogal directe teksten. De rapper maakt gretig gebruik van de mogelijkheden die hiphop biedt: stoer maar legt ook zijn hart op tafel en schroomt niet om zijn gevoelens te tonen. Opgegroeid op de straten van Amsterdam, heeft deze artiest alles in zich om de next best te worden.

Prijs Informatie Lil Kleine
Omschrijving Tijdsduur Uitkoop
algemeen In overleg op aanvraag


Toelichting Techniek:

A-set = inclusief geluid tot 300 personen
B-set = inclusief geluid tot 750 personen
C-set = inclusief geluid tot 1000 personen
M-set = monitorset u dient zelf voor het geluid te zorgen
Excl. = zonder [exclusief] geluid en techniek
Backline = enkel instrumenten en toebehoren
:: Belichting is niet altijd inbegrepen, dit kunnen wij wel voor u eventueel verzorgen. Laat u daarom altijd door een van onze medewerkers informeren over de techniek.

Toelichting BUMA:
Voor diverse items dient u bij de boeking ons BUMA af te dragen, bij de prijsopgaaf van de items staat aangegeven of dat van toepassing is. De BUMA kosten zijn 7% over de totale uitkoopsom excl. BTW.

Ga naar FAQ voor meer informatie .


In overleg
op aanvraag
023 548 10 74
Maandag t/m Vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur

E-MAIL
mail@artiestenplanner.nl

CHAT NU
Offline
Gerelateerde Entertainment Ali B , Diggy Dex , Meer