ZOEK OP NAAM

Filter

Prijs

Geraldine Kemper

Deel deze artiest

Categorieen
Personalities
Type bekend
TV
Type personalities
Presentatrices
Geraldine Kemper

Geraldine Kemper

Personalities

Met haar onvergetelijke lapdance maakte Geraldine furore tijdens één van de laatste rondes van 'Sterretje Gezocht'. Hiermee bewees deze durfal in één klap aan heel Nederland wat ze in haar mars heeft. Van de 8000 aanmelders kwam Geraldine uit de bus als de presentatrice die BNN zocht. Het nieuwe gezicht van de omroep mag zichzelf direct bewijzen in het programma 'Try Before You Die' en zet met buitenaardse precisie enorme graancircels midden in een veld. In haar eerste seizoen Spuiten en Slikken krijgt de benjamin haar eigen item 'Gerrie's eerste Keer' waarvoor ze van alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert. Ook langs de rode loper is ze veelvuldig te vinden om BN'ers de galajurken en vlinderstrikken van het lijf te vragen.

Geraldine krijgt de smaak van het presenteren goed te pakken. In Try Before You Die 2 laat ze bizarre wensen van bekende en onbekende kijkers uitkomen. En voor een potje drama draait Geraldine haar hand ook niet om. In de BNN-soap Hitsige Hetty slaat ze aan het acteren en vertolkt ze de hoofdrol.

Het afgelopen jaar sjeesde de BNN- presentatrice in aanloop op kerst het hele land door om dagelijks op Nederland 3 verslag te doen van originele acties voor 'Serious Request'. Voor Spuiten en Slikken maakt ze ook dit seizoen weer wekelijks uiteenlopende items; van vragen stellen op het Binnenhof over een actueel onderwerp als 'de wietpas' tot vol in een Lesbo feest duiken of een diepte interview met een transgender. Geraldine informeert de kijker met een open blik.

Geraldine Kemper is te boeken voor presentaties:

Prijs Informatie Geraldine Kemper
Omschrijving Tijdsduur Uitkoop
algemeen 4 uur op aanvraag


Toelichting Techniek:

A-set = inclusief geluid tot 300 personen
B-set = inclusief geluid tot 750 personen
C-set = inclusief geluid tot 1000 personen
M-set = monitorset u dient zelf voor het geluid te zorgen
Excl. = zonder [exclusief] geluid en techniek
Backline = enkel instrumenten en toebehoren
:: Belichting is niet altijd inbegrepen, dit kunnen wij wel voor u eventueel verzorgen. Laat u daarom altijd door een van onze medewerkers informeren over de techniek.

Toelichting BUMA:
Voor diverse items dient u bij de boeking ons BUMA af te dragen, bij de prijsopgaaf van de items staat aangegeven of dat van toepassing is. De BUMA kosten zijn 7% over de totale uitkoopsom excl. BTW.

Ga naar FAQ voor meer informatie .


4 uur
op aanvraag
023 548 10 74
Maandag t/m Vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur

E-MAIL
mail@artiestenplanner.nl

CHAT NU
Offline
Gerelateerde Entertainment Patricia Paay , Meer