ZOEK OP NAAM

Filter

Prijs

Boston Tea Party

Deel deze artiest

Categorieen
Bands
Genre muziek
Allround
Disco & dance classics
Pop
R&B | Urban
Type band
Artiesten begeleiding
Feest- en partyband
Type evenementen
Bedrijfs- en personeelsfeesten
Bruiloft- en privefeesten
Discotheek en cafe
Festival- en openbarefeesten
Boston Tea Party

Boston Tea Party

Bands

Biografie Boston Tea Party

Wilt u de Boston Tea Party boeken? Dan kiest u voor een superspontane band die zorgt voor een geweldig feest tijdens uw evenement! Het wordt een feest der herkenning, waardoor u er zeker van bent dat de kosten van Boston Tea Party het meer dan waard zullen zijn.

Repertoire en referenties

De Boston Tea Party speelt hits en medleys van alle grote muzikanten en zorgt met een combinatie van dans, feest en classics voor een geweldige middag of avond. U heeft de garantie op een geslaagd feest, dus huur de Boston Tea Party in!

Insiders noemen de Boston Tea Party geregeld de beste feestband. De tien leden van de band zorgen voor een geweldige hoeveelheid energie, die ervoor zorgt dat niemand de mogelijkheid heeft om stil te blijven staan. U kunt Boston Tea Party inhuren voor grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), maar ze komen ook graag langs op een openbaar podium, een mooi studentenfeest of een bruiloft. De Boston Tea Party speelt graag met bekende artiesten, maar u kunt ze ook individueel inhuren om een geweldig evenement te organiseren.

Wie gaat u inhuren?

De Boston Tea Party bestaat uit 3 blazers, 4 ritmespecialisten en 3 aantrekkelijke zangeressen. De combinatie zorgt voor een geweldige band, die u kunt inhuren in combinatie met het spectaculaire licht en het adembenemende geluid dat er vrij komt. Het wordt absoluut een spektakelshow, dat we het best kunnen omschrijven als een grote gezellige boel. Huur Boston Tea Party in en ga voor een stralend geheel op uw podium!

Small Big Band Boston Tea Party

Wilt u de Boston Tea Party uitbreiden? Dat is mogelijk! U kunt de formatie inhuren in combinatie met extra blazers, waardoor er 6 tot uw beschikking staan. De Boston Tea Party heeft alle blaaspartijen opnieuw gearrangeerd en herzien, waardoor er een volledig big band geweld ontstaat. Er staan 13 man op het podium, die zorgen voor een geweldige show!

Prijs Informatie Boston Tea Party
Omschrijving Tijdsduur Uitkoop
algemeen 3 x 45 minuten op aanvraag


Toelichting Techniek:

A-set = inclusief geluid tot 300 personen
B-set = inclusief geluid tot 750 personen
C-set = inclusief geluid tot 1000 personen
M-set = monitorset u dient zelf voor het geluid te zorgen
Excl. = zonder [exclusief] geluid en techniek
Backline = enkel instrumenten en toebehoren
:: Belichting is niet altijd inbegrepen, dit kunnen wij wel voor u eventueel verzorgen. Laat u daarom altijd door een van onze medewerkers informeren over de techniek.

Toelichting BUMA:
Voor diverse items dient u bij de boeking ons BUMA af te dragen, bij de prijsopgaaf van de items staat aangegeven of dat van toepassing is. De BUMA kosten zijn 7% over de totale uitkoopsom excl. BTW.

Ga naar FAQ voor meer informatie .


3 x 45 minuten
op aanvraag
023 548 10 74
Maandag t/m Vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur

E-MAIL
mail@artiestenplanner.nl

CHAT NU
Offline
Gerelateerde Entertainment Beethoven , Meer